U petak potpisivanje sporazuma o naučno-tehničkoj saradnji između SAD-a i Srbije

Bez autora
Apr 21 2010

Potpredsednik Vlade Srbije za evropske integracije i ministar za nauku i tehnološki razvoj Božidar Đelić od sutra će boraviti u radnoj poseti Sjedinjenim Američkim Državama. U petak, 23. aprila, biće potpisan sporazum između Vlade Republike Srbije i Vlade SAD o naučno-tehnološkoj saradnji. Đelić će sa svojim sagovornicima razmotriti mogućnosti koje će ovaj sporazum otvoriti istraživačima dveju zemalja, a biće reči i o budućim zajedničkim naučnim projektima. U okviru posete planirani su i sastanci potpredsednika Vlade sa predsednikom Nacionalne naučne fondacije Ardenom Bementom, predsednikom Inženjerske akademije Čarlsom Vestom i predsednikom Medicinskog instituta Harvijem Fajnbergom.

U petak potpisivanje sporazuma o naučno-tehničkoj saradnji između SAD-a i SrbijePotpredsednik Vlade Srbije za evropske integracije i ministar za nauku i tehnološki razvoj Božidar Đelić od sutra će boraviti u radnoj poseti Sjedinjenim Američkim Državama.

U petak, 23. aprila, biće potpisati sporazum između Vlade Republike Srbije i Vlade SAD o naučno-tehnološkoj saradnji.

Đelić će sa svojim sagovornicima razmotriti mogućnosti koje će ovaj sporazum otvoriti istraživačima dveju zemalja, a biće reči i o budućim zajedničkim naučnim projektima.

U okviru posete planirani su i sastanci potpredsednika Vlade sa predsednikom Nacionalne naučne fondacije Ardenom Bementom, predsednikom Inženjerske akademije Čarlsom Vestom i predsednikom Medicinskog instituta Harvijem Fajnbergom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik